Maak kennis met onze Native artists

Klik op de foto en lees het verhaal van de indiaanse kunstenaar.

Op deze pagina kun je de biografieen en/of verhalen van de native artists lezen waar we regelmatig mee samen werken. Klik op de foto van de kunstenaar waar je meer van wilt weten, lees de verhalen, bekijk de foto’s en de video’s die gemaakt zijn tijdens onze inkoopreizen.

Bijna elk jaar gaan wij naar Ontario in Canada om familie te bezoeken en daarnaast rijden we naar verschillende indianen reservaten en powwow’s in Canada om onze inkopen te doen. We kopen direct van de indiaanse kunstenaars zelf waardoor we een hoop informatie krijgen over de indiaanse producten en betekenissen daarvan. Bijna al onze indiaanse artikelen zijn met de handgemaakt door de indianen zelf en worden voornamelijk gemaakt van natuurlijke materialen, elk item is uniek en one-of-a-kind….

Met de aankoop van onze echte en authentieke indianen artikelen van de Six Nations en andere Noord Amerikaanse indianenstammen steun je direct de Natives (indianen) zelf, we hebben met bijna alle kunstenaars en handwerkers goed contact. Door onze originele indianen artikelen te kopen heb je niet alleen iets heel bijzonders maar help je ook direct de indianen, hoe mooi is dat?