authentic-handcrafted-by-native-artists


Bekijk onze authentieke artikelen

handgemaakt door Native artists uit Canada

authentic-handcrafted-by-native-artists

Bekijk onze authentieke artikelen

handgemaakt door Native artists uit Canada

favicon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

favicon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Zeker een aanrader

Deze week een nieuwe bestelling mogen ontvangen. Wederom snelle levering, goede service en de producten zijn in het echt nog mooier! Foto op de website is absoluut natuurgetrouw, geeft een zeer goede indruk van wat je mag verwachten. Ik raad een ieder aan in deze webshop te bestellen, het bijgeleverde presentje is altijd een mooie verrassing!

Bianca

Heel vriendelijk

Super blij met de mooie dreamcatcher! Heb mijn bestelling heel snel ontvangen. En er zat zelfs gratis mooie presentjes bij zoals een mooie kaart en het tijdschrift van stichting NANAI. Echt heel vriendelijk! Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen en ga deze shop zeker promoten. Je kan leuke en originele cadeautjes kopen in elke prijsklasse. Zelf kom ik ook weer terug. Je hebt er een tevreden klant bij:)

F. Domburg

Snelle levering

Vandaag de hertenhoorn oorbellen met een wolf afbeelding ontvangen met als extra een leuke sleutelhanger in de vorm van een beer. Cadeau voor mijn vrouw en ze vind ze geweldig. Snelle levering ook en dat is altijd fijn. Ga BearClaw zeker bij vrienden aanbevelen.

Onno

Wie zijn wij

BearClaw Native arts & crafts is al sinds 2002 gespecialiseerd in de verkoop van originele Native American artikelen die wij zelf importeren uit Canada. Wij kopen direct van de Native artist zelf en kiezen alle artikelen zelf uit, de items zijn handgemaakt en uniek!

In onze indianen winkel (showroom aan huis) en indianen webshop online kun je diverse Native American indianen spullen kopen zoals echte indianen sieraden, sleutelhangers, haarspelden, indiaanse kunst (prints & posters), speksteen (soapstone), dromenvangers, drums, medicijnbuidels, smudge veren, tomahawks, peacepipes, kruiden, mocassins, medicijnwielen, cd’s, koperen sieraden, wierook, etc

Wij verkopen ook diverse losse materialen (supplies) om zelf dingen mee te maken.

Ongeveer 1 x per jaar gaan wij naar Ontario in Canada om familie te bezoeken en daarnaast rijden we naar verschillende indianen reservaten en Powwow’s in Canada om onze inkopen te doen. Heb je iets speciaals in gedachten, neem dan gerust contact met ons op. 

Kijk voor actuele info ook eens op onze Facebookpagina BearClaw Native arts & crafts

Sky Bear Medicine