Nieuwste boek van Serv Wiemers : Indianen, Beelden van een niet-verdwenen volk  

29,90

Indianen, de oorspronkelijke bewoners van Amerika, zijn niet verdwenen. Hun traditionele cultuur leeft en is prachtig en kleurrijk. De unieke portretten in dit boek vertellen het verhaal van trotse mensen. Ze zijn indiaan om het behoud van hun cultuur en het behoud van Moeder Aarde. Voor dit boek reisde Serv Wiemers naar de prairies van Noord-Amerika, verbleef bij diverse stammen en maakte schitterende foto’s – ook van de dieren die traditionele indianen als hun mede-volkeren beschouwen. Reis mee naar de wereld van de indianen! Serv Wiemers is schrijver, oud-diplomaat en al zijn hele leven betrokken bij inheemse volken. Zijn foto’s van indianen verschenen eerder in Volkskrant Magazine, HP/De Tijd en Yoga Magazine. Hij is onder meer auteur van ‘Veerkracht. Indianen van nu over de wereld van morgen’. Aantal pagina’s : 176 pagina’s

Uitverkocht

Artikelnummer: 2000 Categorieën: ,

Beschrijving

Nieuwste boek van Serv Wiemers is uit: Indianen, Beelden van een niet-verdwenen volk

 

Van jongs af aan heb ik een passie voor indianen. De oorspronkelijke bewoners van Amerika hebben een belangrijke boodschap: wij zijn er nog & wij zijn er omwille van het behoud van Moeder Aarde. Die boodschap wil ik uitdragen. Soms met verhalen; nu met beelden.

 

Tijdens de reizen die ik heb gemaakt naar stammen op de Noord-Amerikaanse prairies maakte ik foto’s van hun traditionele, kleurrijke cultuur. Die cultuur is geen historisch museumstuk en zeker niet verdwenen. De indiaanse cultuur leeft.

 

Dit boek bevat unieke portretten van trotse mensen. Van de volken die model stonden voor talloze films en (strip)boeken. Een aantal van mijn foto’s van indianen verscheen eerder in Volkskrant Magazine, HP/De Tijd en Yoga Magazine. Nu gebundeld in een hardcover boek van 176 pagina’s.

 

“Een schitterend koffietafelboek met een krachtige boodschap.”

 

Reis met mij mee naar de wereld van de indianen!

Serv Wiemers

Extra informatie

Gewicht 1,086 kg
Afmetingen 28,7 × 21,7 × 1,7 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nieuwste boek van Serv Wiemers : Indianen, Beelden van een niet-verdwenen volk  ” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *